Vraag:
Is het een goede deal om een ​​salarisverhoging te ontvangen ter vervanging van betaalde overuren?
Rimski
2020-01-20 17:56:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben een softwareontwikkelaar in het VK. Mijn werkgever heeft een aanbod gedaan om mijn salaris te verhogen en een particuliere zorgtoeslag in te voeren, maar ze willen op hun beurt alle betaalde overuren die ik maak, afschaffen. De verwachting is dat ik nog steeds de extra uren werk als dat nodig is.

Ik bedacht dat de salarisverhoging die ze me geven ongeveer gelijk is aan het totale aantal overuren dat ik vorig jaar heb gedaan.

Mijn vragen zijn:

  1. Wat zou de reden kunnen zijn dat het bedrijf dit doet, is het om op de een of andere manier kosten te besparen? HR houdt vol dat dit een goede deal is en dat ik het moet accepteren.

  2. Is dit over het algemeen een goede deal? Ik maak me zorgen over de verwachting dat de overuren in de toekomst toenemen. Meestal komt mijn overwerk voort uit reizen op locatie, dus het fluctueert echt.

Opmerkingen zijn niet voor uitgebreide discussie;dit gesprek is [verplaatst naar chat] (https://chat.stackexchange.com/rooms/103539/discussion-on-question-by-rimski-is-it-a-good-deal-to-receive-a-verhogen om te vervangen).
Hoeveel overuren werkt u op dit moment (gemiddeld)?Zou het mogelijk zijn om te vragen of dit bedrag in het nieuwe salaris zou worden opgenomen, maar zou er normaal nog iets meer worden uitbetaald?
Dertien antwoorden:
motosubatsu
2020-01-20 19:16:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wat zou de reden kunnen zijn dat het bedrijf dit doet, is het om op de een of andere manier kosten te besparen? HR houdt vol dat dit een goede deal is en ik zou het moeten accepteren.

Het helpt hen indirect om kosten te besparen - voornamelijk omdat het de administratieve overhead in HR / Payroll vermindert.

Is dit over het algemeen een goede deal? Ik maak me zorgen over de verwachting dat de overuren in de toekomst toenemen. Meestal komt mijn overwerk voort uit reizen op locatie, dus het fluctueert echt.

Als uw extra uren waarschijnlijk grotendeels statisch blijven, is dat geen bijzonder goede deal, maar het is niet een bijzonder slechte ook. Het hebben van de privégezondheidszorg bovenop is iets van een zoetstof, die, afhankelijk van het beleid en uw eigen behoeften, iets is dat u persoonlijk waardeert.

Het is duidelijk dat als de extra uren in de loop van de tijd zouden toenemen, dan het zou van lagere waarde zijn - maar niets houdt u tegen om opnieuw over uw loon te onderhandelen als u merkt dat het aantal uren is gestegen tot het punt waarop u effectief hebt gekort. Dat brengt me ook op het punt dat dit in dit stadium een ​​onderhandeling is. Je hebt een huidige vergoedingsstructuur (vermoedelijk ondersteund door je bestaande contract) en ze bieden je een deal aan om je akkoord te laten gaan met het wijzigen ervan.Als je niet tevreden bent met dat aanbod, kun je dit tegengaan met een cijfer dat je gelukkig zou maken .

Iedereen bedankt voor hun antwoorden.Dit heeft me enorm geholpen.Gelukkig heb ik wat tijd om over mijn beslissing na te denken.Ik neem uw feedback mee.Klinkt alsof er ruimte is voor onderhandeling.
De salarisverhoging van vandaag kan u in de toekomst helpen, veel van de tijdsverhogingen van uw salaris zijn doorgaans een percentage van uw huidige salaris.
En als het huidige bedrijf besluit je over een jaar te verknoeien, kun je het nu hogere basissalaris gebruiken bij de onderhandelingen voor de volgende baan.
@Matthew Inderdaad .. toekomstige salarisonderhandelingen bij zowel een huidige als potentieel nieuwe werkgever nemen het basissalaris als uitgangspunt.Hoe hoger uw basiscijfer, hoe gemakkelijker het is om in de toekomst te pleiten voor een hoger basiscijfer.
@Mast Absoluut!
@motosubatsu In een bedrijf met een moderne salarisadministratie is niemand handmatig overuren aan het tabellen.De overhead mag niet worden verminderd, tenzij iemand (d.w.z. het management) overuren handmatig per geval goedkeurt.Het kan ook zijn dat ze een probleem hebben met de nauwkeurigheid van hun budgetten: als na verloop van tijd het gevolg is van projecten die meer manuren vergen dan aanvankelijk verwacht, zullen de extra uren de winstmarge opeten.
@TvZ tenzij alle overuren worden afgehandeld via een directe instelling van klokken naar salaris, is er wat handmatige overhead bij betrokken.Het is misschien niet veel, maar het is er.Aangezien het OP verwijst naar reizen op locatie als een belangrijke factor in hun overuren, is het niet onredelijk om aan te nemen dat er een handmatig element is voor het invoeren van overuren.Uw andere punt met betrekking tot budgetvariabiliteit is gezond, niet weten wat uw loon van maand tot maand zal zijn, is zeker een beetje hoofdpijn!
Ik zou aan deze zin in de laatste alinea willen toevoegen: _maar niets houdt u tegen om opnieuw over uw loon te onderhandelen als u merkt dat het aantal uren is gestegen tot het punt waarop u effectief hebt gekort.een maximum aantal overuren voordat ze je toch overuren moeten betalen.Ik werkte enkele jaren geleden in een baan (in het VK) waar het contract bepaalde dat de eerste 15 overuren in elke betaalperiode bij het basissalaris worden meegerekend.Overwerk van meer dan 15 uur (per betaalperiode) wordt alsnog betaald of gecompenseerd met vaste tijd.
@Matthew En ook pensioenpremies zijn vaak gebaseerd op een percentage van het salaris, en als je het geluk hebt een eindloonregeling te volgen, is dat uiteraard een andere uitkering.
SZCZERZO KŁY
2020-01-20 18:03:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoals gewoonlijk - HR is niet je vriend . Natuurlijk zullen ze zeggen dat de deal goed voor je is.
Hint: je verhoging wordt waarschijnlijk op dezelfde manier berekend als je hem hebt berekend. Hoeveelheid betaalde overuren vorig jaar gedeeld door 12.

Daar zit een truc in. Het aantal uren zou minder moeten zijn dan het aantal dat u vorig jaar heeft gewerkt. Waarom minder? Omdat het minimumloon sowieso is verhoogd, en zelfs als het minimumloon niet van toepassing is, zou je toch een verhoging van de kosten van levensonderhoud moeten krijgen. Op deze manier vermijden ze dat allemaal door hun berekeningen te baseren op het inkomen van vorig jaar.

En uw bezorgdheid is waarschijnlijk ook terecht. Een dergelijke stap van HR zou ook aangeven dat ze waarschijnlijk ook van plan zijn om overuren te verhogen.

+1 voor "je zou hoe dan ook een verhoging van de kosten van levensonderhoud moeten krijgen".Maar nogmaals, u zou * ten minste * een verhoging van de kosten van levensonderhoud moeten krijgen.
Als er hoe dan ook geen wettelijke regeling is, zou ik ze in ieder geval een clausule "tot X overuren" laten toevoegen.Als ze weigeren, weet je wat ze van plan zijn.
@Fildor Ik denk dat ze ook weg willen komen met het wijzigen van het contract, aangezien er, naar ik aanneem, veel overuren zijn waarbij het geen acuut werk is, maar gewoon reizen, zodat je in sommige regio's mogelijk recht hebt op aanvullende vergoedingen.
@SZCZERZOKŁY Waarschijnlijk.Ik denk dat ik er zelfs een advocaat naar zou laten kijken.Een keer mijn kont gered.
David Lindon
2020-01-20 21:26:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het hebben van een hoog basissalaris dan salaris + overuren en als je geldgewijs zegt, werken ze hetzelfde, laten we die onderzoeken.

Hypotheekaanvraag - Wanneer Als u een hypotheek aanvraagt, kunt u meer lenen met een hoger basissalaris dan salaris plus overwerk, aangezien overuren niet altijd gegarandeerd zijn terwijl uw basissalaris dat wel is. Dit kan in uw voordeel werken als u binnenkort wilt verhuizen en zoveel mogelijk wilt lenen.

Pensioenpremies - Uw werkgever draagt ​​een% van uw salaris bij aan uw pensioenfonds. Dit is doorgaans een% van het basissalaris, exclusief overwerk. Als je basissalaris wordt verhoogd en het% blijft hetzelfde, dan steekt je werkgever in feite meer in je pensioenfonds.

Heeft het VK nog pensioenen?De VS doet dat over het algemeen niet meer en wordt vervangen door 401k, wat het niet zou moeten hebben, maar dat is een ander onderwerp.Met een 401k is een match van een werkgever gebaseerd op de input van de werknemer in het fonds, dus het maakt niet uit hoeveel het basissalaris is.Ter info, ik betwist uw antwoord niet, maar verduidelijk alleen dat het anders is voor toekomstige Amerikaanse lezers van deze thread.
@computercarguy Mijn bedrijf draagt bij aan mijn 401 (k) hetzelfde bedrag, wat ik ook doe.Mijn vorige bedrijf had een statisch bedrag en een overeenkomend bedrag.Ik heb ook een jaarlijkse winstdeling gehad en niets anders voor één.401 (k) is slechts een fiscaal gekwalificeerd plan en er is geen specifieke structuur voor werknemers- / werkgeversbijdragen, zolang deze binnen de IRS-limieten vallen.
@Bloodgain, terwijl ik mijn opmerking herlas, had ik beter moeten specificeren dat ik het specifiek had over werkgeversmatching, als dat is wat een bedrijf aanbood, niet dat alle bedrijven werkgeversmatching aanbieden op 401k's ..
@computercarguy De meeste mensen in het VK krijgen van hun werkgever een "Defined Contribution" -pensioen aangeboden of kunnen een privépensioenplan opzetten.Voor zover ik het begrijp, is de structuur vergelijkbaar met een 401K (niet zoals het oude "Defined Benefit" -pensioen, dat X% van uw eindsalaris biedt).Werkgeversbijdragen zijn normaal gesproken een bepaald percentage van het basissalaris (bijv. 4%);sommige werkgevers bieden aanvullende bijdragen op basis van matching (bijv. 3% standaardbijdrage (wettelijk minimum) of zullen uw bijdrage tot 6% matchen).
@computercarguy Sommige bedrijven betalen een percentage (doorgaans 10 - 15%) van uw basissalaris aan een pensioenplan, andere zullen uw bijdragen tot een bepaald percentage verdubbelen.
Ook als u van baan verandert, zal een hoger basissalaris u waarschijnlijk meer onderhandelingspositie geven bij uw nieuwe baan.
Bij hypotheekaanvragen wordt nog wel rekening gehouden met overuren, je hoeft alleen maar te kunnen aantonen dat het regelmatig is (3 maanden daarvoor was voor mij voldoende).
@RyanfaeScotland ja, het wordt geteld, maar wordt meestal apart geteld dan het hoofdsalaris en minder gewogen dan het hoofdsalaris, simpelweg omdat het in de toekomst kan worden stopgezet
@DavidLindon, lijkt een aantal aanvullende details die uw antwoord kunnen verbeteren, u zou moeten overwegen om ze toe te voegen. Momenteel loopt het risico de indruk te wekken dat overuren volledig worden verdisconteerd.
MattR
2020-01-20 18:05:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om de eerste te beantwoorden: als het bedrijf veel overuren van je vraagt, is dat een goede deal voor hen. Je zou mogelijk nog meer uren kunnen werken, en dat krijgen ze dan gratis.

Is het een goede deal voor jou? Dat staat open voor meningen en je moet verschillende factoren afwegen. Het hangt gedeeltelijk af van het contract, zijn er clausules die een maximumaantal overuren omschrijven? Is het aantal overuren dat u vorig jaar heeft gemaakt voor u in de toekomst acceptabel? Heb je een goede balans tussen werk en privé? Kunt u weigeren overwerk te doen of is het verplicht wanneer daarom wordt gevraagd?

Het is vermeldenswaard dat als u niet wordt betaald voor het overwerk, u waarschijnlijk geen vakantiegeld meer ontvangt waarop u mogelijk recht hebt voor dat werk. *

Jessica
2020-01-20 20:13:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ken geen wetten in het VK, maar in Duitsland is er één enorm verschil tussen het betalen van overuren per uur in plaats van over het algemeen meer salaris: u kunt beslissen of u geld of extra vakantiedagen opneemt.

Bij mijn vorige werkgever heb ik altijd overuren gemaakt, en daarmee mijn vakantie verlengd. Er was ook de mogelijkheid om "overbruggingsdagen" op te nemen met overwerk, wanneer het bedrijf gesloten was maar ik geen vakantie wilde nemen. Ik kon drie keer per jaar naar het buitenland reizen, elk minstens drie weken.

Degenen met een hoger salaris, maar geen betaald overwerk hadden die mogelijkheid niet. Het sluiten van een bedrijf betekende een vrije dag minder, of ze dat wilden of niet.

Kanttekening: met mijn huidige werkgever heb ik afspraken gemaakt over voorwaarden zoals die van jou. Maar voor hem kan ik van buiten Duitsland werken, dus ik kan mijn tijd in het buitenland zo verlengen. Dit werd al in het interview afgesproken.

Nog een kanttekening: de Brexit is nog steeds spookachtig, er zijn nieuwe EU-wetten die ononderbroken protocollen voor overwerk vereisen. Te veel overuren moeten op deze manier worden voorkomen (waarvan ik betwijfel of het zal werken, maar dat is een ander onderwerp ...)

Wat betreft de algemene regels in Duitsland ... vanaf middenmanagement wordt van u verwacht dat u genoeg verdient om alle noodzakelijke overuren te dekken zonder dat die extra worden betaald. Maar op een lager niveau valt het meeste werk in 2 categorieën ... ofwel heeft u een werktijdaccount, waardoor u korter kunt zijn op het werk en de rest kunt afdekken met tijd van uw werktijdrekening - of u krijgt extra overuren betaald.
@eagle275 in de industrie, je hebt de meeste, maar niet altijd, gelijk.Ik heb ook "normale" werknemers zonder werktijdrekening gezien.Buiten grote bedrijven zijn er veel meer mogelijke regels.Ik zit nu in een klein softwarebedrijf, en hier is geen "tariflich" en "außertarfilich" - dus het is gewoon wat we hebben onderhandeld.Mijn echtgenoot in vakmanschap moest bijna altijd overuren maken - en kreeg (onvrijwillige) vrije tijd als er minder opdrachten waren, wat zeker de bedoeling was van de wetgever.
Goed punt.In het VK zijn er geen wetten over wat u doet met uw overuren, dus het hangt af van uw individuele contract.Dus dit kan van toepassing zijn op het OP, of misschien niet.
Lyndon White
2020-01-21 15:10:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is één voordeel dat gemakkelijk over het hoofd wordt gezien door over te gaan van overuren per uur naar een salaris dat gelijk is aan wat je voorheen zou krijgen: je salaris als je met verlof bent.

Als je met verlof werkt, werk je niet de overuren, maar u krijgt nog steeds uw normale salaris.

Dit betekent dat als overuren een aanzienlijk deel van uw salaris uitmaken en u langdurig verlof opneemt, u daarvoor een behoorlijk deel van uw salaris kwijt bent. Normaal verlof in het VK is slechts 4 weken per jaar, dus het kan al dan niet aanzienlijk zijn, maar er zijn langere verlofperioden zoals langdurig dienstverlof, ouderschapsverlof of medisch verlof. ten slotte, in het VK wordt medisch verlof over een bepaalde duur mogelijk niet gedekt door uw werkgever, maar eerder door een kortdurende arbeidsongeschiktheidsverzekering, in welk geval u uw polis moet controleren om te zien of wordt uitbetaald op basis van uw normale loonpakket of uw salaris uitgaande van standaarduren.

Je zou dat natuurlijk moeten afwegen. Je weet waarschijnlijk hoe waarschijnlijk het is dat je een van de langere verlofperiodes nodig hebt.

eckes
2020-01-21 17:11:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik wilde slechts één aspect toevoegen: het is over het algemeen een goed idee om het basissalaris te verhogen in plaats van een bonus of overwerk, aangezien het veel moeilijker is om dat terug te nemen.

Het is ook beter voor onderhandelingen in de volgende baan of als je bank of verhuurders wilt overtuigen.

Of dit de moeite waard is, is een andere vraag. Maar ik zou denken dat de financiële waarde van een gezondheidsplan van een bedrijf groot zou kunnen zijn? (En draagt ​​ook bij aan die "moeilijk weg te nemen" basics).

K. Morgan
2020-01-21 18:04:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De nieuwe voorwaarden die u beschrijft, zijn standaardpraktijken in het VK voor software-ingenieurs en de technische industrie in het algemeen. Sterker nog, ik ben verbaasd dat er ergens is dat überhaupt overuren betaalt!

Dus om vraag 1 te beantwoorden, willen ze misschien gewoon hun algemene voorwaarden aanpassen aan de industriestandaard. Het zijn ook meer voorspelbare kosten (voor boekhoudkundige doeleinden) dan een onbepaald aantal overuren per week. Is het voor hen ook goedkoper? Ja mogelijk, als u momenteel veel overuren maakt.

In termen van het verhogen van het aantal 'verwachte' overuren naarmate de tijd verstrijkt: het is niet echt in het belang van het bedrijf om dat te doen. Ja, ze zullen op korte termijn meer uit je halen, maar op de lange termijn heb je meer kans om uit te branden of te stoppen.

U zei dat deze tijd vaak wordt opgebouwd tijdens het reizen, dus het belangrijkste voor u is hoeveel extra tijd dat normaal gesproken is, en of het nieuwe contract voorziet in een andere vergoeding als uw overuren buitensporig zijn (zeg maar TOIL).

Ik ben het eens met de aanname van de afstemming, het is zeer zelden om overuren te betalen (naast een bonus voor noodoproepbereidheid) in IT.(Zelfs vrije dagen zijn misschien geen optie, alleen flexibele werktijden)
_ "... het is niet echt in het belang van het bedrijf om dat te doen." _ Natuurlijk, maar mensen in bedrijven doen altijd dingen die het bedrijf op de lange termijn niet ten goede komen.Alleen omdat het bedrijf zou lijden als ze iets zouden doen, moet dit niet worden opgevat als een indicatie dat ze het niet zullen doen.
"zijn standaardpraktijken in het VK voor software-ingenieurs en de technische industrie in het algemeen" Kunt u hiervoor een bron geven?
Ik heb hiervoor geen schriftelijke bron, omdat de meeste bedrijven hun arbeidsovereenkomsten niet publiceren of publiceren (en als ze dat wel zouden doen, zouden veel vragen over SE Workplace overbodig zijn).Ik beantwoord op basis van mijn 15+ jaar in de software-industrie, als werknemer en wervingsmanager.
Ik zou willen voorstellen dat het vrij standaard is in de meeste kantoorfuncties in het VK (maar net als jij heb ik geen schriftelijke bron).Handarbeid heeft de neiging om overuren betaald te krijgen, kantoorgebaseerd op een zeer junior niveau kan al dan niet (kan per branche verschillen), kantoorwerk op een middelhoog niveau meestal niet.
MvZ
2020-01-20 20:52:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit klinkt als een slechte deal, tenzij er enkele voorzorgsmaatregelen zijn genomen. Het waarom gaat u niet aan, zolang u zich maar realiseert dat u moet weten dat u een probleem voor iemand anders oplost door dit aanbod te accepteren. Iemand wint door u het idee te verkopen.

U maakt zich zorgen dat de overuren kunnen toenemen. Dat doet mij vermoeden dat er niet genoeg controles zijn die ervoor zorgen dat projecten worden gepland en gepland zodat overuren tot een minimum worden beperkt. Als je werkgever er niet alles aan doet om overuren tot een minimum te beperken, dan zal het niet goed zijn om hun enige stimulans te schrappen.

Ik maak me ook zorgen over de hoeveelheid controle die je hebt over extra uren. Kunt u weigeren? Kijk wat je (nieuwe) contract daarover zegt en denk na over de bedrijfscultuur. Als u zou kunnen onder druk worden gezet om overuren te maken, verwacht dan dat u dat zal zijn. Uw balans tussen werk en privé loopt gevaar.

Als overuren niet onder controle zijn, vragen ze u in feite een onbeperkt aantal uren te werken in ruil voor een lichte loonsverhoging.

+1 voor de laatste zin.In de VS is er een speciale klasse IT-ers die wel een salaris krijgen, maar niet de bescherming krijgen die ze verdienen.Het is in wezen uurlijks zonder gepast betaald te worden voor overuren.Het is een slechte deal en het OP klinkt alsof ze in een vergelijkbare deal worden gestrikt.Het klinkt ook alsof ze eigenlijk geen loonsverhoging krijgen, alleen een wijziging van het formaat van hun salaris.
AnoE
2020-01-22 23:28:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, dit zou een zeer goede deal voor u zijn, als u uw overuren in de toekomst kunt beheren.

Salarissen gaan normaal gesproken nooit omlaag. Jaar na jaar loonsverhogingen tot u het bedrijf verlaat. Natuurlijk kun je een plafond raken waar je gewoon niet meer krijgt, maar ze zullen het niet van je afnemen (in een gezond gezelschap).

Dus: uw doel is om de verhoging te incasseren en vervolgens op elke mogelijke manier overuren te vermijden. Niet alleen om meer geld per uur te verdienen, maar ook om burn-out te voorkomen, en om in een werkmodus te komen waarin je jaar na jaar dezelfde tijd kunt draaien zonder nadelige gevolgen voor je gezondheid.

Wat mij betreft, als een werknemer overuren niet mag omzetten in geld of vrije tijd op hogere niveaus, betekent dat niet dat hij of zij moet werken zonder limiet. Het stille begrip is dat volwassen medewerkers in staat zijn om met hun tijd om te gaan, bijvoorbeeld door ervaren en snel te zijn; of door ervaren te zijn en in staat te zijn de benodigde tijd in te schatten om een ​​taak relatief nauwkeurig te volbrengen; of door goed tijdbeheer te hebben.

Als het in uw bedrijf anders was, zou ik u aanraden om eerder dan later naar een nieuw bedrijf te zoeken. Je bent een hersenwerker en je kunt maar zo lang meer dan 50 uur per week werken. Je voelt je misschien nu onoverwinnelijk, maar geloof me, constant overwerk krijgt iedereen. Burn-out is niet leuk.

TLDR: Krijg wel het hogere salaris; maar zorg ervoor dat u regelmatig overwerk vermijdt door alle noodzakelijke maatregelen te nemen.

Alan Dev
2020-01-21 18:14:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

HR wil dit doen omdat het de overhead van het beheren van overuren wegneemt en het gevaar wegneemt dat u besluit om ermee te stoppen. In ruil daarvoor consolideren ze uw salaris en voegen ze extra voordelen toe, wat goed is, zoals anderen hebben opgemerkt, bijv. hypotheekaanvragen, ziekengeld enz.

Het is beslist een win-win zolang u tevreden bent met het huidige aantal overuren en een manier hebt om toekomstige verwachtingen te managen . U moet ervoor zorgen dat de documentatie een gemiddelde van X uur per week overuren weergeeft, zodat u, als het in de toekomst buitensporig wordt, over de munitie beschikt voor verdere besprekingen.

Ik volg het punt niet over het wegnemen van het gevaar dat het OP besluit om te stoppen met overwerken.Het lijkt erop dat als het OP elk uur voor hun overuren wordt betaald, ze een prikkel hebben om eraan te werken, omdat ze meer zullen krijgen.Als het OP een hoger basissalaris heeft, maar niets meer krijgt voor overwerk, hebben ze alle reden om zo min mogelijk overuren te maken.
Kaz
2020-01-21 18:35:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

IMO is prima, zolang je de 2 grote potentiële risico's in overweging neemt en beperkt:

1) Aangezien overwerk nu "verwacht" wordt als onderdeel van je basissalaris, welke rechten heb je dan besluit om niet overuren te maken wanneer u daarom wordt gevraagd?

2) Welke garanties heeft u, indien van toepassing, voor hoeveel overuren u verwacht te werken?

U moet HR vragen om de details van beide te verduidelijken, en het proces / de uren in uw nieuwe contract te laten opnemen.

Zorg er ook voor dat u het volledige contract controleert op eventuele andere wijzigingen kan daar worden ingevoerd terwijl ze het bewerken.

WoJ
2020-01-22 03:27:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Misschien wilt u ook controleren of de overuren worden belast zoals de standaarduren.

In Frankrijk bijvoorbeeld zijn de eerste 5000 € van overwerk vrij van belastingen.

In het VK wordt overwerk op dezelfde manier belast als normaal loon.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 4.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...